challekarlsson

Mamma till Juni

Fin kombo!

Publicerad 2013-08-20 13:27:33 i Matlagning och bakning,

Kombinationen av ananas, mango, lite citron, som mixas tillsammans och späs med lite vatten för att få den konsistens som man gillar är fantastiskt god!
En förlängning av sommaren och ger en även en smak av utomlands!

Prova vet ja!

/Challe

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2013-08-20 18:47:17

Ser gott ut!

Jo, mitt knä är faktiskt bättre. Just nu i alla fall och då har jag ändå tränat fem pass idag :). Vi var SÅ duktiga! Det var jätteroligt. Ja, inte spinningen. Jag har provat tidigare och det var ganska trist. Jag hoppades att jag skulle tycka det var roligare idag men det var faktiskt lika trist som för 20 år sedan. Men svettig blev man ju för jag tog så klart i allt vad jag kunde ändå. Promenaden gick jag i så rask fart det gick och för att samla in de andra gjorde jag och några till lite "busövningar" då och då. Gymmet var en hel del genomgång men lite tid för träning blev det också och innan det hade vi lite crosstrainer eller löpband. Sen var det body pump och cirkelpass. De två sista var allra roligast.
Imorgon är jag nog mör :).

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Challe Karlsson

Välkommen hit! Här skrivs det om allt mellan himmel och jord, men mycket om mammalivet, träning och matlagning. På återseende hoppas jag! Och jag skulle bli så glad om du lämnade en kommentar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela