challekarlsson

Mamma till Juni

Gavel

Publicerad 2013-08-15 20:24:37 i Inredning,

Sakta, sakta börjar saker och ting falla på plats. Vi har bott här i lite mer än 3 månader nu, men det känns som att det är evigheter sedan vi bodde i lägenheten! Vi trivs bra, jätte bra!

Och nu har vi börjat beta av en att-göra-lista, äntligen! Det har varit fokus på att bara njuta av sommaren och av att ha trädgård och hus, så dem här inte aktiva sakerna har fått vänta. Hör om dagen så satte vi upp lite tavlor. Något som gör så mycket skillnad! Vi har också fixat till en sänggavel till vår nya säng. Vi köpte en Hemnes säng från Ikea, med två stora lådor under på varje sida av sängen. Så nöjd! Jätte bra förvaring! Sänggaveln gjorde vi av en träskiva och tyg bara. Kan man bara byta tyg när man tröttnar :) Det är lite pill kvar i sovrummet.. en mysig grå filt vill jag ha, en ny taklampa och en hylla ska fästas i väggen. Men lite i taget :)

Nu är Ernst tillbaka efter reklampaus, gillar mys-Ernst:)

/Challe

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Challe Karlsson

Välkommen hit! Här skrivs det om allt mellan himmel och jord, men mycket om mammalivet, träning och matlagning. På återseende hoppas jag! Och jag skulle bli så glad om du lämnade en kommentar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela