challekarlsson

Mamma till Juni

Resultat

Publicerad 2012-08-31 15:25:34 i Allmänt,

Vill börja med att varna er som är känsliga att det kommer en lite halv läskig bild.

För någon en vecka sedan skrev jag och berättade om att jag köpt en liten present till Palle, Footner. Och jag lovade ju återkomma med resultatet.

Palle har numera "baby"-fötter :) Så jag kan absolut rekommendera det. Dock såg det mindre trevligt ut när produkten började verka..men det kan de väl vara värt :)

/Challe

Drömmar

Publicerad 2012-08-31 08:06:39 i Graviditet,

Herregud vilka konstiga drömmar jag har just nu! Vaknar ofta väldigt tidigt på morgonen, ca 04.00 varje morgon av att jag drömt något.
 
För någon dag sedan så drömde jag att jag födde en flicka, en jätte söt fin liten flicka som var svarthårig och mörk i hyn...hm...sedan fortsatte drömmen om hur jag skulle förklara för Palle att det verkligen var hans barn! Vet inte hur det sluta, så länge fick jag inte drömma :)
 
I natt vaknade jag av en mer obehaglig dröm..jag drömde att jag hade fött en pojke, som jag fick träffa först när han var ca 3 veckor, varför vet jag inte? Jag hade ingen barnvagn till honom så jag gick runt med en liten dockvagn till honom och med för små dockkläder på honom. Helt plötsligt var jag och shoppade, men hade inte pojken med mig...plötsligt gick det upp för mig att herre gud vi har glömt honom hemma flera timmar!! Och så skulle vi göra allt för att snabb oss hem, men det kom hela tiden saker ivägen eller som uppehöll oss så vi kom ingenstans...sen vaknade jag...usch! Hemskt att drömma om att vara en dålig mamma!
 
Nog många tankar som snurrar undermedvetet om kommande mammarollen :)
 
Off to work!
 
/Challe

Höstkänsla

Publicerad 2012-08-30 21:43:00 i Min dag,

Idag har jag haft en riktig höstkänsla! Har varit på jobb i Höganäs idag och det regnade precis hela vägen dit, så mycket så att det var lite jobbigt att köra. När man ändå är på andra sidan Skåne så får man passa på att förena nytta med nöje, så på vägen hem så körde jag inom Yllefabriken i Klippan. Har ni inte varit där tidigare så tycker jag absolut att ni ska köra inom om ni har vägarna förbi. Dem har jätte mycket fint, och med mig hem fick en prickig barnfilt följa med :)

Gå in och kolla på deras hemsida:

Yllefabriken

 

Ikväll så blev det en snabb visit hos Ann och Ante för hämtning av lite loppisgrejer. Ni som gillar loppisar ska boka in lördag kl. 11.00. Då är det dags för loppis i Rinkaby, kom och fynda :)

/Challe

 

Om

Min profilbild

Challe Karlsson

Välkommen hit! Här skrivs det om allt mellan himmel och jord, men mycket om mammalivet, träning och matlagning. På återseende hoppas jag! Och jag skulle bli så glad om du lämnade en kommentar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela