challekarlsson

Mamma till Juni

En svampamacka

Publicerad 2013-05-30 22:08:25 i Matlagning och bakning,

Åh det är ju så gott! En rostad macka med kantareller, stekta i lite smör och grädde. Så gott i sin enkelhet!

Det bjöd Ida på ikväll, jag och Juni var där på lite kvällsmys. En skön promenad dit och hem, och nu sover Juni gott i sängen. Och det planerar jag med göra inom kort!

Sov gott!

Nytt gammalt

Publicerad 2013-05-28 17:02:29 i Inredning,

Beslutsångesten är över, den här skänken har flyttat in hos oss. Hittade den på blocket för 550 kr, som hittat!

Leander Perssons möbler gjorde valet lätt för oss..vi hade hittat en sideboard där som vi ville ha, men det tog 6 veckor att få hem den. Varpå dem erbjöd oss att köpa visningsexet..hör o häpna,för 300 kr mer än ord.pris!?? Ska det inte va tvärtom? Att man får lite rabatt när man köper ett visningsex som alla har gått och klämt och känt på? Nej då, dem hade ju monterat ihop den åt oss, så då skulle dem ha mer betalt.

otrevligt bemötande när vi ifrågasatte priset och inte särskilt serviceminded, resulterade i att vi är inte är speciellt intresserade av att handla där längre.

Men det var som sagt inte meningen, för dagen efter hittade vi denna på blocket, 4000 kr billigare dessutom..så nu har vi ju pengar över att lägga på annat :)

Så nu ska den bara slipas och målas lite med...

/Challe

Morsdag

Publicerad 2013-05-26 21:27:55 i Min dag,

Då var min första morsdag till ända, en riktig mysdag. Juni var så ivrig att fira, så det blev en tidig start på dagen! Fick en fin bok fylld med recept på smarriga smoothies..så i sommar blir det en ny smak varje morgon ;)

Sa till Palle innan idag..tänk vad vårt liv ser annorlunda ut idag. Det kan hända så mycket på kort tid! Nu har vi världens finaste lilla tjej och äntligen vårt hus(efter ca 2 års letande).

Var tid har sin charm, och jag har haft så mycket kul på vägen hit där jag är idag! (som jag kan se tillbaka på och längta tillbaka till) Men att bli mamma är helt klart det bästa och största i mitt liv! Och jag önskar att alla som vill bli mamma får uppleva det!

Hoppas ni haft en bra helg!

Kram

Om

Min profilbild

Challe Karlsson

Välkommen hit! Här skrivs det om allt mellan himmel och jord, men mycket om mammalivet, träning och matlagning. På återseende hoppas jag! Och jag skulle bli så glad om du lämnade en kommentar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela