challekarlsson

Mamma till Juni

På tur!

Publicerad 2013-10-30 22:31:16 i Allmänt,

I morgon beger jag och Juni oss ut på en liten tur, närmare bestämt huvudstaden! Och med oss tar vi Junis (och min) kompis Ida. 

Ska bli så kul att komma upp till Sthlm och Mia! Blir tågresa upp och hem, roligast gör Juni...Och förmodligen för mig och ida också :) Det är inte så poppis att åka bil långa sträckor när man inte är trött..

Blir två hela dagar i huvudstaden innan vi beger oss tillbaka. Känns som om det kommer gå fort, men vi ska fylla dagarna med massa mys, bus och annat skoj..som tex shopping :)

Håll nu tummarna för att den förkylning som jag känner komma smygandes håller sig borta! I alla fall tills på söndagskväll..men gärna helt!

Ta hand om er!

/Challe


Hur gjorde man förr?

Publicerad 2013-10-28 21:12:39 i Allmänt,

Hann känna paniken komma...hur gör vi med vällingen????!!!

Det stormar ute, som ingen i södra delen av Sverige lär ha missat, och såklart går strömmen! Vi var bara utan ström en halv timme som tur var, men vi hann rigga för en nödlösning när det gällde vällingen.

Nu behövde vi inte använda den, men vi lät det stå ett tag och tog bort den när det började komma små bubblor i botten på grytan. Häftigt att det faktiskt funkade! Men otroligt glad att strömmen kom snabbt igen!

Så obehagligt med storm! Jag kunde tycka att det var lite mysigt när man bodde i lägenhet, men nu i hus är det ju jätte läskigt! Måtte allt vara helt i morgon! 

Grannens vindsken är påväg ned, hela gatan är fylld med soptunnor och på väg hem från en liten tur tidigare idag så hade det redan då blåst träd över vägen och vi fick grenar som blåste ner på bilen..
Och jobba kunde jag inte heller göra ikväll, suck! Måtte jag kunna ta mig till Malmö i morgon! Men ännu viktigare..måtte allt vara löst vad gäller tågen tills vi ska åka till Sthlm på torsdag!!

Jag hoppas att ni har det bra i blåsten! Var rädda om er och stanna inne!

Kram

Häxa

Publicerad 2013-10-27 22:38:28 i Allmänt,

Igår firades några vänner till oss, dem hade bjudit in till halloweenfest! Skoj när alla engagerar sig och klär ut sig!

Med lite mindre fantasi så blev det häxa för min del...och ja, jag fick höra skämtet: men då behöver du ju inte klä ut dig!?...ex antal gånger :) 

Men där var några riktigt bra utklädnader, kolla här!

En mycket trevlig fest! Har varit ett år med många festligheter, många vänner som fyllt jämt! En 30 årsfest kvar detta året, så nu börjar vi ladda för den :)

/Challe

Om

Min profilbild

Challe Karlsson

Välkommen hit! Här skrivs det om allt mellan himmel och jord, men mycket om mammalivet, träning och matlagning. På återseende hoppas jag! Och jag skulle bli så glad om du lämnade en kommentar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela